Médiavadász

A madár az ász

vakcinavallas

Vakcinavallás

Új világvallás van születőben, a vakcinavallás. Fanatikus híveit, térítőit és prófétáit egyre csak gyűjti maga köré. Erről a módfelett bizarr és baljós társadalmi jelenségről készítettünk beszámolót. (Ez az írás azonos című videónk szövegének lejegyzett és minimálisan módosított változata.)

Vannak időszakok, amikor a szokásosabbnál is nagyobb őrületek söpörnek végig az egész világon. Ilyen őrület volt 1789-es véres francia forradalom, az Európa-szerte kirobbanó szabadságharcnak álcázott monarchiaellenes felkelések vagy a 20. század elején kibontakozó, minden értéket eltiporni akaró kommunista lázadások. Ilyenkor mintha valami idegen szellem, egy sajátos kórság,

a tömegpszichózis egy jellegzetes formája, egyfajta kollektív varázslat szállná meg a világ lakosságának túlnyomó részét,

s mintha az embereket saját akaratuk ellenére olyan tettekre késztetné, amit azok józan pillanataikban határozottan elutasítanának. Időnként ez a démon újra és újra felébred, eddig ismeretlen alakot öltve világhódító körútra indul, megmérgezi az emberek elméjét, és gazdatestként felhasználva őket rajtuk keresztül valósítja meg ördögi céljait.

Most is egy ilyen időszakot élünk.

Az őrület vírusa tombol. Embertömegeket látunk, akik egyik pillanatról a másikra, mintegy gombnyomásra kultikus híveivé váltak egy általuk nem is ismert erőnek. Nem tudják, honnan jön és hová tart, csak azt tudják, hogy egy bűvös sziréni hang szólítja őket szüntelen, aminek lehetetlen ellenállni. A megszállottság eddig ismeretlen formája ütötte fel a fejét, melyben a gyökértelen, minden hagyományos támponttól megfosztott emberszerű lények totemként kezdenek el tisztelni olyan jelenségeket, amik hangyafaszányit is képesek megadni nekik az identitás, a valamihez tartozás, a valakinek lenni illúzióját.

A vallásos fanatizmus határát jócskán meghaladó vakcinapropaganda megtébolyult lényei lázas igyekezettel terjesztik egy új vallás igéjét, a világhódító vakcinavallás igazságait, mely jelszavak alatt végre minden nép, minden rassz, minden kultúra egyesül. Íme,

életre kelt a modernek minden valódi vallásos minőségtől megfosztott, felhígított, kilúgozott, extrán steril vallása,

amely garantáltan száműzte magából a szentség és az istentudat megmaradt morzsáit. Ugyan, minek ide Isten, kérdezem? Minek ide a Biblia és azok túlvilági ígéretei? Ha itt van nekünk Ő, aki minden rossztól megóv, és az összes paradicsomi áldásban részesít? Eddig csak az előkészületek zajlottak. Csöndben, alázatosan, lemondáskészen, mint egy nagyobb keresztény ünnep előtt. A maszkviselés, a távolságtartás, az elzárkózás, a kézfertőtlenítés tisztulórítusait végezve a világ kollektíve hipnotizált kísérletalanyai a nagy egyesülésre hangolódtak. Egy éve vártak már a nagy bemerítkezésre. A beavatásra. A felavatásra. Az új világba való belépés lehetőségére.

A Megváltó most a vakcina képében megérkezett.

S most önjelölt prófétái ódákat zengenek róla, tanításait hirdetik, az életadó víznél és a tápláló kenyérnél, Krisztus testénél és vérénél is hasznosabb összetevőként tekintenek rá. Akik pedig végre karjukon a vakcina bélyegét hordhatják, és elég méltónak bizonyultak arra, hogy a születendő kultusz oszlopos tagjaivá váljanak, vallásos lelkesedéssel hangolódnak az új vakcinavallás istentiszteleteire, imádkoznak védelmezőjükhöz, majd magukhoz veszik a szent nedűt, ami érettük ontatott ki, és jótevőikkel karöltve, kik elhozták számukra az új hitet, ezt mondják:

Vakcinánk, ki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te márkád. Jöjjön el a te vallásod, mely minden védettet, ateistát és vallásost, jobbost és balost, fiatalt és időset egyesít. Mindennapi oltásunkat add meg nekünk ma, és taszíts ki minket, ha fertőződünk, miként mi is kitaszítjuk a minket fertőzőket. És ne vígy minket a maszklevétel kísértésébe, de szabadíts meg a vírustól. Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké, ámen.
Facebook Comments
Tetszett? Légy a vadásztársunk! Támogasd munkánkat könnyen és egyszerűen a Patreonon!
álvallásdeviációkoltásvakcina

Médiavadász • 2021-05-24


Previous Post

Next Post