Médiavadász

A madár az ász

0

Patreon támogatás

A Patreon egy támogató rendszer, amely arra jött létre, hogy könnyedén és egyszerűen lehessen segíteni havi rendszerességgel a feltörekvő alkotók munkáját. Amennyiben tetszenek az írásaink vagy a videóink, illetve ha szeretnéd, hogy a jövőben még sok hasonló alkotást készítsünk, válaszd ki a lehetséges támogatási opciók egyikét a megadott linken (ennek menetéről kicsivel lentebb részletes leírást is találsz):

Patreon támogatás

Nagylelkű segítségedért cserébe megjelentetjük a neved a videók végén, mint olyan személyt, aki alkotásaink megjelenésében közreműködött, illetve támogatástól függően egyéb lehetőségeket biztosítunk.

Hogyan regisztrálhatsz a Patreonra? Először is menj fel a fentebb is linkelt oldalra: patreon.com/mediavadasz

Majd jobb felül kattints rá a „Become a Patron” nevű feliratra. Ekkor megjelenik néhány általunk megadott összeg dollárban megadva (egy dollár mostanság 250 Ft körül mozog).

Válaszd ki a megadott összegek egyikét, vagy legalul, „Custom pledge” név alatt adj meg egy tetszőleges összeget, amit erre a célra szánsz, majd kattints a tovább gombra.

Ha véletlenül nem jó opciót jelöltél be, nem kell izgulni, ezen a későbbiekben bármikor változtathatsz.

Ezután következik a regisztráció, amit a Facebook profiloddal vagy email címed megadásával bonyolíthatsz le.

Ezt követően add meg a bankszámlaszámodat, és már létre is jött a Patreon fiókod!

A támogatásod a regisztrációdat követő hónap elején indul be, és a rendszer minden hónapban automatikusan levonja majd a megadott összeget, valamint egy minimális tranzakciós illetéket a bankszámládról, amit az oldalon könnyedén nyomon követhetsz.

Ez addig tart, amíg meg nem változtatod, vagy le nem állítod a támogatást. Amit, ezt fontos tudnod, bármikor megtehetsz.

Ez egy biztonságos rendszer, vagyis biztos lehetsz benne, hogy a beállított összeg azokhoz jut el, akiknek szánod.

Csak annyit vonnak le, amennyit a támogatásra szánsz, és csak addig, amíg ezt te engeded.

Ha ahhoz van kedved, egyszeri felajánlásra is van lehetőséged, oly módon, hogy a megtámogatott hónapot követően leállítod a támogatást.

Bármilyen mértékű felajánlást szívből jövő hálával fogadunk!

Támogass minket, és vadássz velünk közösen!

Facebook Comments