Médiavadász

A madár az ász

Ómolnár Miklós

Nyomtatott formát kap az Ómolnár-féle fosbulvár

A napokban röppent fel a hír, hogy a kormánypártinak nevezett Ripost hamarosan versenybe száll a nyomtatott bulvár két ismert szennylapja, a Blikk és a Bors mellé. Az újság valószínűsíthetően a 2018-as választási támadásokhoz készíti elő a terepet. Internetes változatában a Ripost már többször tanúsította, hogy a tények teljes mellőzésével vádol be a kormány számára kellemetlennek számító politikai szereplőket. A szennylap feladata, hogy ügyesen tálalt hazugságokkal megalapozzon olyan nagyméretű lejáratásokat, amik a megrendelőnek kedveznek, és amik lehetőleg minél inkább ellehetetlenítik az ellenfeleket. A jelek alapján ez a nyomtatott verzióban sem fog változni.

A bájgúnár Ómolnár Miklós által vezetett Ripost olyan, az országépítés szempontjából pozitív személyeket vett célba, mint a jobbikos Volner János vagy Vona Gábor egykori tanácsadója, Baranyi Tibor Imre. Ezekre a valótlanságokra a Médiavadász több ízben felhívta a figyelmet. (Akik farkast kiáltanak…, Illegálisan figyelte meg Volner Jánost a Ripost)

Ómolnár Miklós
A vélhetően homoszexuális hajlamokkal bíró Ómolnár Miklós szennylapjának hiteltelensége bizonyított. Ez a tény nem a menthetetlenül agymosott bulvárfogyasztók számára lehet érdekes és fontos, hanem azoknak, akik objektívebbnek mondott híradásokból tájékozódnak. Ha ugyanis ezekben Ripostra való hivatkozást talál az ember, könnyebben ítélheti meg az adott hír igazságtartalmát. És az ilyen hivatkozások a következő években a választások miatt sajnos beteges módon megszaporodhatnak.

Hogy részt vegyél Te is az igazság feltárásában, újságold el az ismerőseidnek, hogy mekkora kamuoldal a Ripost!

Facebook Comments

Médiavadász • 2016-08-08


Previous Post

Next Post