Médiavadász

A madár az ász

Németh Sándor

Démonidézés és jóga

Az alábbi videó egy meglehetősen sajátos „istentiszteletet” mutat be. Bizonyos okok folytán kiskoromban többször tanúja voltam ilyen őrjöngéseknek. Itt voltak általában beépített emberek, akikről meg lehetett mondani, hogy hányadik percben fognak elkezdeni rángatózni, vagy futni egy kört a csarnok körül, ettől függetlenül valóban a megszállottság jeleit láthatjuk ezeken a szeánszokon. Hogy pontosan mi szállja meg őket, az egy külön tanulmányt érdemelne. Vélhetően ez a 17. században megalapult kvéker szekta által elterjesztett rángatózás szűkebb körben, kameráktól elzárva ma is zajlik.

Azt is érdemes lenne ugyanakkor megvizsgálni, hogy miért most vette elő a 444.hu Németh Sanyi bácsi már jó ideje kinyilvánított és az idősebb generációk számára jól ismert agymenéseit, és pontosan mi a célja vele. Mivel ismeretes, hogy a „hitesek” ma a Fidesszel állnak valamiféle szövetségben, ez a cikk bizonyára politikai indítékú, és vélhetően nem is annyira a „hitgyülit”, mint inkább a kormányt veszi célba.

Mint ismeretes, a szektavezér azt mondta egy frissebb beszédében, hogy a „jógával” gonosz démonokat idéz meg az ember, akik átveszik felette a hatalmat. Hogy a kijelentésben van valami komikus, nyilvánvaló, főleg az alábbi videó megtekintésének fényében. Viszont azt tudni érdemes, hogy a ma közismert, a közönséges testnyújtás vagy terhestorna színvonalán mozgó „jógának” szinte semmi köze nincs ahhoz, amit eredetileg Indiában értettek alatta, és ez egyébként valóban veszélyes lehet azok számára, akik avatatlanul akarják gyakorolni, noha egyáltalán nem azokból a gyenge érvekkel alátámasztott okokból kifolyólag, amiket Németh Sándor említ.

Most jókat nevetgélünk, és jogosan a Hit Gyülekezete megnyilvánulásain, de azt ne feledjük el, kik terjesztették el a hírt, és kiknek sikerült ismételten tematizálniuk a közvéleményt: a 444 külföldi érdekeket képviselő, a felforgatáson folyamatosan munkálkodó nihilista nethuszárjainak, akik sosem tesznek közzé semmit hátsó szándék és a nemzet bomlasztására tett kísérlet nélkül.

Facebook Comments

Médiavadász • 2019-11-22


Previous Post

Next Post