Médiavadász

A madár az ász

A nizzai merénylet kapcsán

Többször idéztünk már Alan Watt hosszú tanulmányból kisebb részleteket aktuális hírek kapcsán. Az újabb franciaországi merénylet, amelyben teherautóval gázoltak el, illetve lőttek le civileket, ismételten alkalmat nyújt néhány gondolat felelevenítésére. Ezekkel a meglátásokkal véleményünk szerint ilyenkor sokkal előre mutatóbb foglalkozni, mint amiatt az esemény miatt szörnyülködni, aminek a valódi hátteréről legtöbbször csak sejtéseink lehetnek.

Egyik krízis zúdul a másik után az emberek nyakába mióta szeptember 11. megtörtént. És fontos megérteni, hogy a technikákat, amiket a külpolitikában használnak, háborús eszközként, azokat a hazai földön is bevetik. Sokat lehet hallani a „sokkolásos művelet” kifejezést. A „sokkolásos művelet” a fizikai, hadi értelemben bombákat, különböző akusztikus fegyvereket jelent, melyek semlegesítik az ellenséget, halálra rémisztik koponyába sugárzott hangokkal, meg hasonlókkal. Be is vetették ezeket a első Öböl háborúban, tele van vele az angol nyelvű média.

De sokkolásos műveletet lehet alkalmazni a hazai lakosságon is, hasonlóképpen. A lényeg, hogy egyik krízist a másik után kreálsz, egészen addig, míg a lakosság már annyira retteg. Mert ugye az átlagember sikeresen felépít magában egy bizonyos szintű önbizalmat, azt mondja: „nagyjából tudom kezelni az életemben a dolgokat”. „Jöjjön bármilyen szokásos probléma, ha azzal mások meg tudnak, akkor bizonyára én is meg tudok birkózni.” De amikor mindenki a környezetedben veled egy időben roppan össze a félelemtől, mert egyszerre veszítik el munkájukat, különféle járványok fenyegetik őket, mindenhol a terrorizmustól kell rettegniük, hogy már a metróra se mernek felszállni. Szóval, ha az emberek a környezetedben egyszerre mind hasonló helyzetbe kerülnek, akkor könnyebben adod be a derekadat és fogadsz szót azoknak, akik ekkor igen határozottan, az aktuális hatalom nevében kiállnak, és átveszik tőled az irányítást. Hát ezért adnak neked olyan figurát, mint Obama, aki a beszédtechnikában jártas. A beszédtechnikában járatos, nem az igazságban. A meggyőzés technikájában. A „sokkolásos művelet” ebben a formában egy olyan technika, mely egyéneket, sőt egész populációkat képes megrészegíteni hangzatos szavakkal.

Fontos megérteni, hogy az átlagember, komoly krízisből, egyet még tud kezelni a magánéletében, talán még kettőt is egyszerre. De a pszichológiában jól ismert, rengeteg tanulmány készült róla, hogy ha egyszerre 3 vagy 4 krízis érkezik a magánéletedbe egy időben, akkor egy nagyon komoly depresszióba esel, olyan állapotba, melyben cselekvésképtelenné válsz. Ez jól ismert. Nos, akkor alkalmazzuk ezt a technikát az egész populációra! A helyzet az, hogy ezek között a krízisek között, amikkel szembesítenek téged, egyetlen olyan sincsen, amivel kapcsolatban tehetnél bármit is. Mit tehetsz te a terrorizmus ellen, ha mondjuk tényleg létezik és veszélyeztet? Kívül esik a hatáskörödön. Tehetetlen vagy. Mit tudsz tenni a járványokkal kapcsolatban? Kívül esik a hatáskörödön. Tehetetlen vagy. Mit tudsz tenni az ellen, hogy valaki atombombát robbantson New York kikötőjében vagy akárhol? Semmit.

Az üzenet, amit küldenek számodra: hogy teljesen tehetetlen vagy.

Nem vagy képes megvédeni magad és gondoskodni a saját biztonságodról. Ez a „sokkolásos művelet” lényege. És nem csak itt az USA-ban és Kanadában használják, hanem szerte a világon, összehangoltan. Ugyanis már a globális társadalomban élünk, a globalista rendszer irányítása alatt.

Masszív pszichológiai hadviselést alkalmaznak szerte az egész bolygón.

A félelem állapotába roskasztanak, elhalmozva olyan krízisekkel, amikkel kapcsolatban, mint mondtam, semmit sem tudsz tenni a te szinteden. Így aztán a neked szánt vezetőket felmutatják a tévéképernyőn, ezek mind egyenruhában vannak, előkelő öltönyökben, nyakkendőkben, ők a politikusok, akik mindig magabiztosan beszélnek, (persze minden előre meg van írva nekik) és láthatóan ők mindent teljesen kézben tartanak. Ezzel tulajdonképpen te lettél az állandóan félelemben élő rabszolga, aki a nagyhatalmú gazdájától várja a védelmet és gondoskodást. Nos, ez volna a technika lényege.

Facebook Comments

Médiavadász • 2016-07-15


Previous Post

Next Post