Tények a TV2-ős Kunfalvi Nóráról

Szakmaiatlanságra hivatkozott az Alfahír egyik szerzője a TV2-ős Kunfalvi Nóra nemrégiben készült botrányos interjúi kapcsán (erre mi is reagáltunk Akik farkast kiáltanak című írásunkban). Noha az objektív tényközlés sárba tiprása miatti felháborodás jogos, egyáltalán nincs szó szakmaiatlanságról. Éppen fordítva. Kunfalvi Nóra egyike azon profi média-bérgyilkosoknak, akiknek az a feladata, hogy tényfeltárás fedőneve alatt lejárató akciókat indítsanak megbízóik aktuális ellenfelei ellen. Ez nem szakmaiatlanság, hanem a szakma tökélyre fejlesztése, és ebben bizonyul kiugró reménységnek a szemtelen és aljas kérdésekkel nem fukarkodó Kunfalvi.

Kunfalvi Nóra információink szerint egy szaftos vágóképért akár fél napot is képes várni riportalanyai lépcsőházában, riogatva a lakókat és megzavarva a kisgyermekes anyukák hétvégi békéjét. A szándékos zavarba hozás, a kérdésekbe bújtatott vádaskodás, az interjúk manipulatív megvágása és egyéb „oknyomozói” nyalánkságok mellett, ha kell, – egy felsőbb hatalom képviselőjének beállítva magát – birtokot háborít és zaklat. A lejáratni kívánt célszemély ismerőseit lefizeti, a begyűjtött pletykákat pedig kész tényként terjeszti az egész ország előtt. Kunfalvinál előfordult már, hogy titkos információkhoz való hozzáférés érdekében poloskát rejtett ismertebb politikus házába, és állítólag az sem áll távol tőle, hogy egyéjszakás kalandokba bonyolódjon egy ügy végiggöngyölítése érdekében.

Kunfalvi NóraKunfalvi Nóra gátlástalansága csak részben magyarázható a TV2-őt is bekebelező kormány iránti „lojalitásával”. Eszközei és módszerei a mindenkori modern kormányok, a sajtó, a televízió csatornák mögött álló és azokat felügyelő titkosszolgálatokéhoz hasonlatos. Kunfalvi szemmel láthatóan profi kiképzést kapott, szerződése pedig soha sem szólt az igazság objektív közléséről (ideje lenne elfelejteni, hogy ez az utóbbi egy-két évszázadban szempont lett volna a médiumoknál). Feladata az ország sorsa iránt nem közömbös személyek médián keresztüli likvidálása, hitvány és szemérmetlen lejáratása, amihez minden anyagi és technikai támogatást megkap.

A riporternő nem tesz mást, mint folytatja azt a háttértevékenységet, amire a média eredetileg létrejönni hivatott. Ez pedig az ideológiai megrontása az ország lakosságának, és ellehetetlenítése azoknak, akik ez ellen érdemben fel tudnának lépni. Mikor fény derült a Juhász Péter ügyével kapcsolatos megtévesztésére, egyetemi kurzusát (amit rejtélyes módon a dipoma után rögtön megkapott) ugyan megszüntette a Corvinus, de a TV2-nek még mindig alkalmazottja, és azt sem szabad elfelejteni, hogy az ilyen mindenre elszánt, kívül ugyan aranyosan pislogó, de belül lelketlen és gonosz szándékú kunfalvinórákból, a háttérhatalom álnok csahosaiból még rengeteg tenyészik. Mondhatni a legnagyobb médiumokat csak ilyenek alkotját. És nem csak a Fidesz által irányítottnak vélt médiumokat…

Facebook Comments