Médiavadász

A madár az ász

daesh

Az Al-Ahram nevű egyiptomi lap szerint az ISIS egy hazugság

Néhány napja terjedt el a hír, hogy az Al-Ahram nevű egyiptomi lap újságírónője, Noha Al-Sharnoubi, a 2001. szeptember 11-i átveréshez hasonlította az ISIS-t és a vele kapcsolatos történéseket. Szerinte az ISIS-t „az Egyesült Államok találta ki annak érdekében, hogy igazoltan próbálja meg átvenni az irányítást a Közel-Keleten” (és azért, hogy az iszlámot a nyugatiak szemében lejárassa, és bűnbakká tegye). A hír újabb adalék ahhoz a gyanúhoz, amely a különféle „terroresemények” megrendezettségére utal, és amelyre korábban a Médiavadász is több ízben hivatkozott.

A cikkíró szerint az ikertornyok szándékos felrobbantásának ténye nyilvánvaló, és a terrortámadás meséjét ma már józan ember nem hiszi el. Ezzel az eseménnyel vette kezdetét az a folyamat, amely most ISIS fedő sztori alatt folytatódik. Ebből nemcsak az derül ki, hogy Izrael és az Egyesült Államok áll az ISIS mögött, hanem egyenesen az, hogy nem is létezik a szóban forgó szerveződés, vagyis minden hír, amit látunk és hallunk velük kapcsolatban, puszta színjáték, megrendezett jelenetek sora, ami az ottani hadműveletekről tereli el a figyelmet. Ez pedig valóban a Holdra szállás, Szeptember 11. és annak a bizonyos, világszintű szemfényvesztésnek a színvonalára emeli, amelynek megkérdőjelezését egyenesen büntetik Magyarországon.

Bogár László nem rég felhívta a figyelmet, hogy a Daesh-nek is nevezett (jelentése: viszálykodás, széthúzás) színjátszó egyesület, az „úgynevezett „Iszlám Állam” fantázianevű, bravúros látványtechnikai trükk ugyan már minden létező hatalommal és országgal brutális háborúban áll, egyetlen „jelentéktelen” szereplő, Izrael kivételével.” Ebből pedig egyenesen következik a nagy nézettségű ISIS mozifilmeket rendező és finanszírozó kiléte, amit oly sok más jelből is megállapíthattunk már. Nekünk pedig arról is van tippünk, hogy a legjobb idegen nyelvű film Oscar-várományosának mi a valódi célja ezzel: a Nagy Izrael létrehozása.

Forrás

Facebook Comments

Médiavadász • 2016-09-27


Previous Post

Next Post